om

mitt namn är hanna

och det är jag som står bakom by björklund. Florist till yrket med ca 10 år i branchen. Har tävlat en del i blomsterbinderi, med guld i debutantklassen i SM 2012 som största bedrift. Att tävla tycker jag är otroligt roligt, inspirerande och lärorikt!

 

Jag gick min floristutbildning på Ingvar Strandhs blomsterskola 2006-2008 efter att ha gått estetiska programmet på gymnasiet med inriktning bild och form 2003-2006. Jag fullkomligt älskade båda utbildningarna!

 

Min nästa utmaning nu, efter att ha varit anställd på Gretas blommor i Vetlanda sen -08, är en egen butik som vi byggt intill vårt hus i Mjölarp utanför Flisby, ca 1,5 mil norr om Nässjö. Butiken som ligger i en ladugård med ett tillbyggt orangeri och öppnade sommaren -17. Det är en kombinerad inredningsbutik / blomsterbutik med massor av känsla och stämning, belägen i vacker miljö på landsbygden med närhet till vatten. Med kärlek till naturen och med en strävan efter det "äkta" väljer jag noga ut mina produkter. Vill du läsa mer om mina planer och byggets gång kika gärna in här.

 

Som ni kanske förstår så är jag en person med stor skaparlust och skaparglädje. Ganska ofta kliar det i fingrarna... Och här under "by björklund" samlar jag det jag tillverkar och gör. Är det något ni undrar över eller vill köpa så hojta bara till. Skicka ett mail eller ring....

 

Annars är ni varmt välkomna hit!

 

 

 

hanna björklund

mjölarp

578 95 Flisby

 

info@butikbotanik.com

0709 416 039